14

Kari "Pappa" Kannasto

Päivitetty
22.10.2006
21:28

 

Esittelyvuorossa joukkueemme toinen perustajajäsenistä, jonka scouttasi joukkoon 1. perustajajäsen. Kake on Flyersin perustajista se, joka pelaa oikea käsi ylempänä pitkän mailansa tuppia puristellen. Joukkueemme 1965-syntyneisiin kuuluva Kake on syntynyt Vaasassa ja on asunut Palosaarella vuosina 1972-1987.

 

 
 

Kake on hyvän ruoan ystävä, kuten muutkin Flyersin hyvin syövät miehet. Tämä gourmet-herkuttelija valitsee maailman herkkujen joukosta Pekingin ankkaa, jos sitä löytää menusta.

Kake on joukkueessa tunnettu monenlaisen kirjallisuuden asiantuntijana ja Euroopan matkaajana, joten kun Kake kertoo, että suosikkikirja on itsenäiseen matkailuun liittyvä "Desiree, the legend of Harley-Davidson" kukaan ei taida yllättyä. Tämä lupsakka kaikille hyvää tahtova herrasmies myönsi mieluummin olevansa runoilija kuin sinisissä trikoissa tanssahteleva painija.

Flyersin toisen perustajan mielestä parasta joukkueessa on "Spirit of Flyers". Hyvin käyttäytyvien miesten terävimpään kärkeen Kake nimesi herrat J. Keko, K. Martens ja T. Laaksoharju.

Joukkueemme kapteenin sanat
"Pidetään kiekko ittellä, niin vastustaja ei tee maalia"
on tehnyt tähän puolustajaan suuren vaikutuksen tai ainakin hän muistaa nuo sanat joka kerta kun kiekko liukuu häntä kohti.

 
     
 "No Hockey Player"