Joukkue 2009-10

 

 

in English

 

hyökkääjä

7

  Kari “Elvis” Saha

 

 

     Shots:        right

     Born:         1970

     Height:       193 cm

     Weight:      125 kg

     Acquired:  1999

 

   WHL season 2009-10

 

      Games            13

      Goals:             3

      Assists:          4

      Penalties         2 min

 

   WHL season 2008-09

 

      Games            6

      Goals:             5

      Assists:          1

      Penalties         4 min

 

   WHL season 2007-08

 

      Games            15

      Goals:             3

      Assists:          5

      Penalties         2 min

 

     WHL season 2006-07

 

      Games            12

      Goals:             2

      Assists:          5

      Penalties         4 min

 

     WHL season 2005-06

 

      Games            0

      Goals:             0

      Assists:          0

      Penalties         0 min

 

 

 

Talvella1970 Präntöölle syntynyt Kari on kartuttanut nuorempana mailan käsittelytaitojaan Palosaaren kaukalossa jo vuodesta 1976.Tämä oikea käsi alempana pelaavaa 193 cm pitkä hyökkääjä sai värväyksen Santtu-veljen kautta. Syksyllä 1999 ensimmäisen kerran yhdistyksenvuosikokoukseen kutsuttuna hän toi hakemuksensa yhdistykselle tutkittavaksi. Vuosikokouksen mieleenpainuvin tapahtuma tälle hyökkääjän paikalle asettuneella oli se, kun hänet teljettiin parvekkeelle joukkueen puheliaan ja vähäpukeisen huoltajan kanssa.

Tämä ruokapöydässä viihtyväperheenisä ei ole nirso ruoan suhteen. Mieluiten hän kuitenkin syö omatekemää perunamuusia, jauhetusta maksasta tehtyjä pihvejä ja béarnaise-kastike. Flyers-miesten tapaan Kari ottaa puoli lautasellista vihanneksia aterioidenyhteydessä.

Kirjallisuuden helmiä ovat J.K.Rowlingin fiktiiviset tarinat Harry Potterista ja J.R.R. Tolkien tarinat Sormusten herrasta. Lisäksi Karin kirjahyllystä löytyvät Henri Charrièrin tositarina Papillon ja tämän jatko-osa Banco. Sarjakuvamaailmassa Calvin and Hobbes ovat Karin suurimpia suosikkeja.

Kovin mielellään tämä Elviksen musiikilla rauhoittuva lähes kaksi metrinen koti-isä ei nyrkkejään nostaisi pystyyn. Hän tarttuisi mieluummin kynään kun sovittaisi painitrikoita ylleen.

Viikon kohokohtiin on Karinmielestä jo vuodesta 1999 kuulunut harjoitukset Flyersin hikoilevien miesten kanssa. Mikä tässä on parasta? Yksi tärkeimmistä jutuista taitaa olla kuuluminen johonkin näinkin suureen ja kunniakkaaseen kuin Brändö City Flyers ry.

Flyers on suuria miehiä pursuava joukkue. Suurimman vaikutuksen tai ainakin pitkäaikaisimman on tähän pelaajaan tehnyt ison veljen talonrakennusprojekti. Omin käsin Santtu ei ollut aiemmin edes linnunpönttöä kyhännyt. Nykyään hän asuu omin käsin tehdyssä talossaan.

 

Internetissä Kari käy usein

  • InternetMovieDataBase
  • The Official Elvis Fan Club ofFinland