Joukkue 2009-10

 

 

in English

 

puolustaja

44

  Timo “Santtu” Saha

 

 

     Shots:        right

     Born:         1968

     Height:        cm

     Weight:       kg

     Acquired:  1998

 

   WHL season 2009-10

 

     Games             12

     Goals:              5

     Assists:           7

     Penalties          4 min

 

   WHL season 2008-09

 

     Games             10

     Goals:              1

     Assists:           3

     Penalties          0 min

 

   WHL season 2007-08

 

     Games             15

     Goals:              3

     Assists:           4

     Penalties          12 min

 

   WHL season 2006-07

 

     Games             16

     Goals:              3

     Assists:           8

     Penalties          10 min

 

   WHL season 2005-06

 

     Games             9

     Goals:              7

     Assists:           4

     Penalties          8 min

 

 

 

 

Vuonna 1968 Präntöölle syntynyt Flyersin oikealta puolelta laukomaan tottunut puolustaja on nykyisin Flyersin luottopakki nro 44.  Palosaarella  elämänsä kolmekymmentä ensimmäistä vuotta asunut viinijaoksen perustajajäsen on kuulunut Flyersin kalustoon jo vuodesta 1998. Kiekkoja Santtu tapaa laukoa maaliin juuri ja juuri riman alapuolelle.

Ruokalistoista tämä hyvin ravittu kiekkoilija etsii vanhan tapansa mukaan ensimmäisenä A-luokan grillimakkaraa. Makkara tulisi olla pikkasen liikaa hiilillä grillattua A-luokan makkaraa (kuten tuli jo mainittua). Lisukkeeksi tämä kulinaristi soisi Turun sinappia ja perunasalaattia. Ruokajuomana tulisi olla jotain Legendaarista juotavaa.

Vapaina hetkinään tämä ruotsinkielisessä koulussa lukutaidon oppinut kiekkoilija lukee J.R.R Tolkienin Taru Sormusten Herraa. Noin neljän vuoden uurastuksen jälkeen on vielä noin 30 sivua lukematta, tuosta massiivisesta teoksesta.

"Hmm, Tabermann vai Karelin. No ehdottomasti painija. Karelin oli hurja mies kun naureskellen heitteli 130 kiloisia vastustajiaan kun perunasäkkejä ja kuittasi siinä samalla autotallillisen arvokisa kultamitaleja."

Flyersin parhain puoli tämän kalastamisestakin pitävän hemmon mielestä on "kaikki älykkäät ja ajankohtaisiinkin asioihin tarttuvat keskustelut pukukopissa, vaihtoaitiossa, jäällä, jäähallin parkkipaikalla puolelta öin ja tietenkin illan istujaisissa".

Kun Santulta kysyttiin "Kuka on Flyersin hienosti käyttäytyvin mies?" hän olisi mielellään vastannut, että kaikki. Mutta kun kerran kysyttiin vain yhtä miestä, niin hän valitsi tietenkin pikkuveljensä Karin, jonka kanssa hän joutuu harkitsemaan kahdesti ennen kuin osallistuu kulmakahinoihin. Omien sanojensa mukaan hän jää häviölle näissä tilanteissa turhan usein.