Joukkue 2009-10

 

 

in English

 

hyökkääjä

13

  Hannu “Hande” Mahla

 

 

     Shots:        left

     Born:         1963

     Height:       185 cm

     Weight:      97 kg

     Acquired:  1987

 

   WHL season 2009-10

 

    Games              14

    Goals:               8

    Assists:            15

    Penalties           14 min

 

   WHL season 2008-09

 

    Games              10

    Goals:               5

    Assists:            4

    Penalties           4 min

 

   WHL season 2007-08

 

    Games              15

    Goals:               9

    Assists:            8

    Penalties           8 min

 

   WHL season 2006-07

 

    Games              17

    Goals:               6

    Assists:            8

    Penalties           10 min

 

   WHL season 2005-06

 

    Games              7

    Goals:               3

    Assists:            6

    Penalties           2 min

 

 

 

 

Hannu on vuonna 1963 syntynyt oikea käsi ylempänä pelaava pitkäaikainen Flyers-hyökkääjä. Hän on jo useamman vuoden toiminut joukkueemme toisena varakapteenina. Kysymykseen haluaisitko mieluummin olla runoilija vai painija, vastasi Hannu, että ehkä mieluummin runoilija, ei kuitenkaan runoilija, jolla on painijan niska ja nyrkkeilijän aivot.

Tämä lähes kaikkiruokainen kovaa syöttävä herrasmies voisi syödä jouluruokaa, erityisesti kinkkua, useamminkinTärkeää ei kuitenkaan ole se, mitä syöt Joulun ja Uudenvuoden välillä, vaan se mitä syöt Uudenvuoden ja Joulun välillä, kuten kulunut fraasi kuuluu.

Hande on kirjallisuuden pohjattomasta maailmasta löytänyt portugalilaisen Nobelin kirjallisuuden palkinnon voittaneen Josè Saramagon kirjoittaman mieltään kiehtovan teoksen "Jeesuksen Kristuksen Evankeliumi" (1991).

Joukkueenjohtaja Smedlundin alkuperäisajatusta mukaillen Handen mielestä parasta Flyers-miehissä on se, että parhaimmillaan he saattavat jopa pelastaa henkesi; mikäli haaksirikkoudut autiolle saarella Flyers-miesten kanssa, heissä riittää syömistä pitkäksi aikaa. Kun tälle vaatimattomalle miehelle esitettiin kysymys "Kuka on Flyersin hienosti käyttäytyvin mies?" hän vastasi "Kehuisin mielelläni tässä yhteydessä veljeäni, kuten tämän kysymyksen kohdalla tapana on, mutta koska sukulaisillani ei ole joukkueen kanssa mitään tekemistä, nostaisin esille nimen Timo Kulmala, joka niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella on esimerkillisellä ja hienostuneella käytöksellään nostanut vanhojen hyvien aikojen kunniakkaat arvot uudelleen kukkeimpaan loistoonsa. Timi on meidän Tami."