Joukkue 2009-10

 

 

in English

 

hyökkääjä

10

  Pekka “Nylli” Nyrhinen

 

 

     Shots:        left

     Born:         1966

     Height:       177 cm

     Weight:      80 kg

     Acquired:  2003

 

   WHL season 2009-10

 

    Games              12

    Goals:               10

    Assists:            8

    Penalties           10 min

 

   WHL season 2008-09

 

    Games              14

    Goals:               5

    Assists:            8

    Penalties           18 min

 

   WHL season 2007-08

 

    Games              11

    Goals:               1

    Assists:            4

    Penalties           18 min

 

   WHL season 2006-07

 

    Games              13

    Goals:               4

    Assists:            3

    Penalties           47 min

 

    WHL season 2005-06

 

    Games              2

    Goals:               0

    Assists:            0

    Penalties           0

 

 

 

 

Pekka on 1966 syntynyt vaasalainen, joka on jo toista kertaa jäsenenä Brändö Flyersin hienosti käyttäytyvien miesten yhdistyksessä. Flyersin aikaisemman lajin, kaukalopallon aikana Nylli oli usein kirjoitettu nimi tilastoissa. Nylli päätti lopettaa keväällä 1999. Neljä vuotta sivussa ollut Nyrhinen palasi joukkueeseen ja hoitaa nykyään mm luistinten teroituksen. Joukkueeseen palannut taistelija oli tyytyväinen siitä, että joukkue pelaa nykyään harrastekiekkoa.

Tämä Caravaanarina tunnettu Suomen maan matkaaja pääsi aikoinaan Flyersin Try-out leirille saatuaan kutsun Pasi Rajalalta. Brändö on Pekalle tuttu paikka, sillä hän on joskus ajanut myös Palosaaren pääkatua pitkin Palosaaren kaukalon ohi.

Ruokapöytään Nylli toivoo useammin saavansa kermapeunat + kunnon pihvin (medium) ja punaviinikastiketta. Hieman salaattia väriä tuomaan lautaselle. Ruokajuomaksi Nylli kelpuuttaa oluen tai punaviinin ja aterian yhteyteen mahtuu myös tumma leipä ilman voita.

Kirjojen maailmassa hän vielä etsii sitä parasta ja tärkein kirja tällä hetkellä on valittujen palojen suuri karttakirjasto. Kirjallisuus on aina ollut lähellä Pekan sydäntä ja hänellä oli vaikeuksia päättää kumpi hän haluaisi olla, runoilija vaiko painija. "Helppo vastata: runo... äs ei kun painija."

Joukkueen jäsenet ovat joukkueessa parasta ja kuin pisteenä iin päälle Nylli mainitsi myös huvitilaisuudet. Flyersin Flyers on tämän usein jäähallissakin näkyvän perheenisän mielestä Tony Laaksoharju.